Livrare și retur

Livrare și retur

În cât timp se livrează produsele?

Pentru produsele regăsite în stoc, după confirmarea comenzii, livrarea durează aproximativ:

– 1-3 zile pentru comenzile plasate în timpul săptămânii
– 3-5 zile pentru comenzile plasate în weekend
– pentru restul produselor, termenul de livrare este stabilit în momentul confirmării comenzii.
În cazul modificării termenului de livrare, veți fi informat atât telefonic, cât și prin e-mail.

Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat.

Returul produselor comandate

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Calea Floresti nr 75, et 6, ap 107, Loc Cluj-Napoca, Jud Cluj, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Pack Box crivad SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0744953160 sau 0758962481 si veti primi suportul necesar in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

TOP