Despre noi

#dragdevoi Despre noi

Scopul  în jurul căreia  s-a dezvoltat conceptul “Drag de mama și copil” este de a crea o experiență care să elimine o parte din gândurile , timpul și incertitudinea pentru :

  • tine şi bebe, dacă vei fi mamă pentru prima oară şi nu ai o idee prea clară despre ce ai nevoie în ziua aceea atât de mare, iar articolele recomandate de prieteni sau găsite pe net sunt atât de multe şi diverse, că nu ştii de unde să începi;
  • tine şi bebe, dacă eşti din nou mamă, dar nu vrei să mai colinzi magazinele, fie ele şi online, căutând cele mai bune produse la cele mai bune preţuri, îngrijorându-te mereu să nu uiţi ceva;
  • voi, familia, prietenii sau colegii viitoarei mămici, de care are nevoie să-i fiţi aproape cu vorbe bune şi mângâieri (nu exagerate ) şi pe care nu s-ar supăra chiar deloc dacă ar surprinde-o cu un #setmaternitate cadou, dotat cu toate lucrurile de care are nevoie în acele zile atât de frumoase şi atât de delicate.

Ce facem

Venim în întâmpinarea viitoarelor mămici  precum și a celor aflați în proximitatea acestora sub o forma sau alta (familie, prieteni, colegi etc) cu  4 seturi de maternitate, produsele fiind mixate și comasate cât mai optim posibil în funcție de nevoia celor care sunt interesați de a accesa un astfel de produs.

În centrul viziunii noastre poziționăm actualii, potențialii si viitorii noștri clienți, intrumentele utilizate fiind:  comunicarea, feedback-ul, dorințele, așteptările și nevoile celor care au avut încredere în noi și ne-au ales, iar în funcție de analiza acestor date culese  vom încerca să dezvoltăm alte produse care sa planeze tot în jurul ideii de  “punct  plecare” a cărui menire sa fie imboldul în a face o alegere.

Tips and tricks, sharing

  1. Bagajul de bebe se poate impacheta si in rucsac, nu doar in geanta!
  2. Setul de maternite Mix Pack (geanta + rucsac 29 produse) costa 830lei dar daca achizitionezi Setul de maternitate ComboPack (unde in geanta sunt toate cele 28 de  produsele) te costa doar 730lei
  3. Setul de maternitate se LIVREAZĂ GRATUIT oriunde în ţară!
  4. Idee de cadou pentru o viitoare mămică: bagajul de maternitate „DRAG de mamă şi copil”. Intră online în shop, deschide geanta şi rucsacul, vezi toate produsele, întreabă-ne tot ce vrei şi apoi comandă, le avem pe stoc şi putem să le trimitem oriunde in tara, transportul fiind gratuit.

Behind the scenes

Pentru noi cel mai important rezultat este feedback-ul primit de la dvs, pe cei care aveți încredere în produsele noastre de aceea înainte de a pregăti comanda veți fi contactați de către colegii noștri pentru a afla ce va fi bebele! (suntem curioși , în momentul în care pregătim setul de maternitate, dacă va ajunge la o fetiță draguță cu bujori roșii, sau la un baiețel zâmbăreț, lucru care ne responsabilizează, dar și pentru a interacționa cu cei care sunt interesați de produsul nostru pentru a afla de la aceștia: ce nevoi au, ce putem îmbunătăți și către ce ne putem îndrepta în viitor. Facem tot posibilul să pregătim/ trimitem coletul în ziua în care se face comanda pentru a-i oferi viitoarei mămici confortul psihic și timpul necesar,  gândurile acesteia  în momentele de dinaintea procesului nașterii  trebuie sa se concentreze/ axeze  mai mult pe partea sentimentala și legătura dintre ea și bebe.

Păreri - sugestii

La ultimele controale înainte de naștere, unele maternități dau viitoarelor mămici o listă cu lucrurile de care au nevoie la venirea la spital. Ca să le ajute să fie cât mai pregătite.

Andreea, proaspătă mămică de gemeni, tocmai ne-a povestit că listele cu recomandări de la spital cuprind în mare măsură ce găsiţi şi în seturile noastre de maternitate. Ne bucurăm să ni se confirme că facem alegeri bune!

Scrie-ne un mesaj dacă vrei să afli mai multe detalii despre seturile de maternitate Drag, să găsim împreună cea mai bună variantă pentru tine!

Idee de cadou pentru o viitoare mămică: bagajul de maternitate „DRAG de mamă şi copil”. Intră online în shop, deschide geanta şi rucsacul, vezi toate produsele, întreabă-ne tot ce vrei şi apoi comandă, le avem pe stoc şi putem să le trimitem oriunde in tara, transportul fiind gratuit.

TOP